Summer Tour


7 Years Paradise Saturdays
Jul
4
to Jul 5

7 Years Paradise Saturdays

Set time: 1h-4h

Paradise Saturdays embodies the most original themed nights,
the most famous brands and the most enthousiastic crew.
Our goal is to become your absolute favorite night out in Belgium.

The best thing about us is you. 
You are the true heartbeat of Paradise.

Always where the heart is...

Paradise Saturdays,
your new super Saturday at Carré.

View Event →
Beatdown Festival
Jul
4
3:00 PM15:00

Beatdown Festival

Set time: 15h-16h

Tickets are available @ Standaard Boekhandel (Asse)! Get them now!
To make profit of our EARLY BIRD 2+1 action: get your tickets online!

Be part of the biggest festival Asse has ever known with REGI, DIMARO, DAVE LAMBERT, LENNERT WOLFS, DOMINICO, LESTER WILLIAMS, SHUTTERZ, STEVE ROMANI, TIM G, ICE KREAM, SOFA AIRWAYS, COEN DACOSA, LENNOZ, BRAM BEUCKELAERS and many more!

View Event →
Sofia 1ste zit TD
Jun
25
to Jun 26

Sofia 1ste zit TD

Set time: 3.30h-6h

Vorig jaar zorgden we voor een heuse primeur door voor het eerst een noemenswaardige TD te geven in The Villa. Het openschuivende dak zorgt echt voor een uniek effect. Tijdens de nacht staan feesten onder de sterrenhemel, en ‘s ochtends vroeg al dansend de eerste zonnestralen zien binnenvallen, wat is er mooier? Onze Resident DJ’s Lester Williams en Gavin Francis zullen naar goede gewoonte het beste van zichzelf geven, en ook de geweldige Nexuz, Sample en Sebastian Nova zijn van de partij! We verwachten jullie vanaf 23u om het semester mee af te sluiten in the hottest club in town!
 

View Event →
Joepie Poolparty
Jun
24
3:00 PM15:00

Joepie Poolparty

Beleef een onvergetelijke middag in het mooiste waterpark van Vlaanderen. Stel je voor: vanuit het golfbad of wildwaterbaan samen met je BFF's genieten van optredens van je favoriete artiesten. Joepie regelt het! Op 24 juni organiseren we de allereerste Joepie Poolparty in Plopsaqua De Panne: een hele middag waterfun in combinatie met muziek! Wij halen Ian Thomas uit LA en de boysband Taken uit Ierland. Boycode laat het feest losbarsten en Fabian en Joepie resident DJ Lester Williams zetten de kers op de taart. Laura en Silke duiken met jou mee het water in!

View Event →