Summer Tour

Back to All Events

Sofia 1ste zit TD


  • The Villa Antwerp Limbastraat Antwerpen, Vlaams Gewest, 2030 Belgium (map)

Set time: 3.30h-6h

Vorig jaar zorgden we voor een heuse primeur door voor het eerst een noemenswaardige TD te geven in The Villa. Het openschuivende dak zorgt echt voor een uniek effect. Tijdens de nacht staan feesten onder de sterrenhemel, en ‘s ochtends vroeg al dansend de eerste zonnestralen zien binnenvallen, wat is er mooier? Onze Resident DJ’s Lester Williams en Gavin Francis zullen naar goede gewoonte het beste van zichzelf geven, en ook de geweldige Nexuz, Sample en Sebastian Nova zijn van de partij! We verwachten jullie vanaf 23u om het semester mee af te sluiten in the hottest club in town!
 

Earlier Event: June 24
Ball of Fame
Later Event: June 27
Carré Paradise Saturdays